Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Review : Frederic (Danmark)

  • Back to list
  • Previous
  • Next
Frederic from Danmark - september 08, 2017 Stay : 16 weeks - Course start : marts 2017 Course : Accommodation : Student residence
Summary of your stay

Eftersom jeg ønsker at studere på et fransk universitet deltog jeg i et forberedelseskursus til optagelse på universitetet hos ILA der varede i 4 måneder. Mine franskkundskaber var meget begrænset i begyndelsen men i dag taler jeg rigtig godt fransk. Jeg bestod DELF B2 eksamen under mit ophold der kvalificerer mig til at komme ind på et fransk universitet. Jeg ser frem til at starte mit studie i år og jeg er taknemmelig til ILA over alt hvad de har gjort for at forberede mig. Jeg nød også kollegiet på ILA, som er et fantastisk sted at slappe af, møde andre ILA studerende, have det sjovt og nyde at lave mad.
Jeg kan varmt anbefale ILA som forberedelseskursus til optagelse på universitetet. Efter at have rejst rundt i Frankrig kan jeg fortælle at Montpellier er den bedste by at studere fransk i fordi folk er venlige og solen næsten altid skinner. Som universitetsby er Montpellier samtidig billigere end de fleste andre franske byer.